Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

Δυναμικές προσθήκες στο πελατολόγιό της μετράει η εταιρεία ηλεκτρισμού Heron που ανήκει στον όμιλο της ΓΕΚ Τέρνα και στη γαλλική Gaz de France. Η εταιρεία που εκτός από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με δύο θερμοηλεκτρικές μονάδες (Ήρων 1,2) στη Βοιωτία, δραστηριοποιείται και στον τομέα της προμήθειας κατάφερε το τελευταίο διάστημα να προσθέσεις το πελατολόγιό της «ηχηρά» ονόματα όπως η Vodafone και η Γενική Τράπεζα. Από την εταιρεία τηλεφωνίας η Heron εξυπηρετεί 400 έως 450 μετρητές ενώ από την τράπεζα περίπου 150 μετρητές.
«Στοχεύουμε σε μεγάλους πελάτες, στους οποίους βλέπουμε ότι υπάρχουν περιθώρια κέρδους τόσο για την εταιρεία μας όσο και για τον πελάτη» λένε χαρακτηριστικά πηγές της Heron που εξηγούν ότι η πολιτική αυτή αποτελεί στρατηγική της εταιρείας: όταν βλέπουμε ότι δεν ικανοποιούνται οι παραπάνω όροι για εμάς και τον πελάτη, τότε απλά δε συνιστούμε την αλλαγή προμηθευτή, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, λέγοντας χαρακτηριστικά «πάμε με αργά και προσεκτικά βήματα, στρατηγική μας είναι να είμαστε παρόντες με μια ομάδα ανθρώπων που θα βρίσκονται στη δραστηριότητα».
Σήμερα οι πωλήσεις της εταιρείας φτάνουν τις 150 χιλιάδες μεγαβατώρες ετησίως, όταν η παραγωγή της μίας μονάδας της Heron ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια μεγαβατώρες. Οι πελάτες της εταιρείας εκτείνονται τόσο στη μέση όσο και στη χαμηλή τάση, ενώ από την πλευρά των οικιακών η εταιρεία έχει υπολογίσει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να δεχθεί πελάτες με κατανάλωση κάτω από 2 χιλιάδες κιλοβατώρες το τετράμηνο.
Ειδικότερα οι κατηγορίες τιμολογίων στις οποίες εστιάζει η εταιρεία είναι Γ21, Γ22, Β1 και Β2 στη μέση τάση και στη χαμηλή τάση τα επαγγελματικά τιμολόγια. Μεταξύ των πελατών της Heron περιλαμβάνονται και ενεργοβόρες επιχειρήσεις όπως λατομεία.
Το μήνυμα που περνάει η εταιρεία πάντως είναι ότι μόλις ωριμάσουν οι συνθήκες της αγοράς θα ακολουθηθεί πιο επιθετική πολιτική. «Επενδύσαμε στην αγορά για να μείνουμε» υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά οι πηγές της Heron.
(Capital, 14/10/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου