Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010
Είναι απαράδεκτη και άθλια η μεθοδευμένη καθυστέρηση ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων της προκύρηξης 1/2007!!! Μου έχει έρθει πλήθος καταγγελιών από συναδέλφους κυρίως από Κοζάνη για τους πίνακες ορισμένων κατηγοριών ειδηκοτήτων που έχουν διαρέύση από την Διεύθηνση Ανπρωπίνων Πόρων της επιχείρησης!!! Όλα όσα ανφέρω μπορώ να τα τεκμηριώσω και με στοιχεία!!!
Και ερωτώ:
1.Πότε επιτέλους θα σταματήσει ο εμπαιγμός αυτός εις βάρος εκαντοντάδων συναδέλφων που η δοίκηση της ΔΕΗ κρατά δέσμιους τόσα χρόνια?Εξαθλιώνει την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια!!!
2.Γιατί από την στιγμή που οι πίνακες των οριστικών αποτελεσμάτων επέστρεψαν από το ΑΣΕΠ δεν τα ανακοινώνει επιτέλους στην επίσημη ιστοσελίδα και τα διαρρέει σε ημετέρους?

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΕΟΥΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!!! Είμαστε εργαζόμενοι και το μόνο που ζητάμε είναι να μας σέβονται και να γίνουμε επιτέλους μέλοι της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται ΔΕΗ και να πάψουν πλεον να μας ταλαιπωρούν!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου