Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010
ΠΡΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΤΟΥ 1/2007
Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2010 12:53

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αριθ. Πρωτ.: 4164 12 Ιανουαρίου 2010
Προς: Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Ειρήνη Τζανέτου
Θέμα: Οριστικοί Πίνακες Προσληπτέων διαφόρων ειδικοτήτων-κατηγοριών της Προκήρυξης 1/2007


κ. Διευθύντρια

Ελάχιστες μόνο ημέρες μετά από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης των επίσημων πινάκων με τα ονόματα των προσληφθέντων διαφόρων ειδικοτήτων – κατηγοριών της προκήρυξης 1/2007 και έχοντας ήδη ¨εισπράξει¨ τις θετικές αντιδράσεις από το γεγονός ότι επιτέλους το ζήτημα αυτό, που εκκρεμούσε εδώ και 3 περίπου χρόνια φθάνει στην οριστική διευθέτησή του, επιβάλλεται να προβούμε σε κάποιες επισημάνσεις εξαιτίας πραγμάτων που έχουν προκύψει.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας γίνει αποδέκτες παραπόνων από υποψήφιους του εν λόγω διαγωνισμού (μετά από το γεγονός ότι έχουν εμφανιστεί και ¨κυκλοφορούν¨ καταστάσεις με ονόματα από ειδικότητες - κατηγορίες που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί), θα σας παρακαλούσαμε να προβείτε στην αποκατάσταση των πραγμάτων ανακοινώνοντας τους έγκυρους - οριστικούς πίνακες, αυτούς δηλαδή που έχουν περάσει από την διαδικασία του ΑΣΕΠ και πρόκειται να δοθούν για δημοσίευση στο ΦΕΚ.
Κρίνουμε ότι άμεσα θα προβείτε στις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι της ΔΕΗ να λάβουν την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που οφείλουν να έχουν από την μεγαλύτερη Επιχείρηση της χώρας, αλλά και το κύρος της Επιχείρησης να διαφυλάξετε από τέτοιου είδους καταστάσεις που δεν μπορούν παρά να την θίγουν.


Για το Σωματείο Παραγωγής

Ηλεκτρικής ΕνέργειαςΔΕΗ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ





Ο Πρόεδρος                                    Ο Γ. Γραμματέας



Γιώργος Αδαμίδης                           Γιάννης Δίκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου