Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015
Ελλάδα και Ρωσία μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην Ευρώπη «χωρίς τα τείχη του Ψυχρού Πολέμου» όπου η Ρωσία θα πάρει τη θέση που της αξίζει, δήλωσε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στο ρωσικό Sputnik.
Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός «η επίσκεψη στη Μόσχα και οι συναντήσεις που έγιναν εδώ ανοίγουν μια νέα εποχή στις ελληνορωσικές σχέσεις, ένα νέο κεφάλαιο προωθώντας τους οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής μςα και, τολμώ να πω, της Ευρώπης».
Σημείωσε δε ότι «στην Ευρώπη, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αμερικανική ηγεμονία, ούτε γερμανική κυριαρχία. Η Ευρώπη πρέπει να αποτελείται από ισότιμες χώρες, ισότητα και αμοιβαία επωφελής συνεργασία θα πρέπει να υπάρχει προς όφελος όλων των λαών για την ευρωπαϊκή ανάπτυξη, για το μέλλον. Τώρα δεν υπάρχει ισότητα με το να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα ως μια αποικία νέου τύπου. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».
Ο Έλληνας υπουργός τόνισε ότι η χώρα του αξίζει «εντελώς διαφορετική μεταχείριση».
http://energypress.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου