Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

Το συνδικάτο ΕΤΕ/ΔΕΗ συνεχίζει ακέφαλο , χωρίς συγκροτημένο ΔΣ τρεις μήνες μετά τις εκλογές! Γεγονός απαράδεκτο, ειδικά στην συγκεκριμένη περίοδο, η οποία είναι η κρισιμότερη για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και του συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα! Αρκετά ερωτηματικά γεννιούνται σχετικά με την ουσία αυτής της κατάστασης και αυτής της μεθόδευσης. Γιατί συνεχίζεται αυτή η εκκρεμότητα; Τα κομματικά παιγνίδια δεν αφορούν κανέναν. Δεν είναι μόνο η απαξίωση του ιστορι


κού σωματίου, αλλά και η κοροϊδία συνολικά του κόσμου που συμμετέχει – στηρίζει – αγωνίζεται και ελπίζει. Γιατί τώρα ( την πλέον ακατάλληλη ώρα) οδηγούν σε κρίση και διάλυση το συνδικάτο; Απευθύνομαι στο σύνολο των συναδέλφων και καταδικάζω αυτή την κατάσταση που δεν λαμβάνει στα υπόψη και σνομπάρει τόσο τα προβλήματα των εργαζομένων και του κλάδου, όσο και τα προβλήματα και την κατάσταση που βρίσκεται η ΔΕΗ, με τις πολιτικές και τους σχεδιασμούς που υλοποιούν η κυβέρνηση και η Τρόικα.
Μετά τιμής Ο πρόεδρος ΤΔΕ ΔΕΗ Κέρκυρας Μάνδυλας Νίκος

1 σχόλια:

Έχετε αφήσει τα πρωτοβάθμια ξεκρέμαστα ντροπισας από εμάς εκλέγατε όχι για την καρέκλα !!!

Δημοσίευση σχολίου