Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013
Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. υποψιάστηκαν τον 53χρονο «κυνηγό» μετάλλων όταν είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε να έχει… «κάτσει» από το βάρος.
Η πλεονεξία του στοίχισε ακριβά σε έναν 53χρονο «κυνηγό» μετάλλων που λεηλάτησε το χώρο του ορυχείου της Δ.Ε.Η. Α.Ε. στην περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας και «σήκωσε» διάφορα μέταλλα που ζύγιζαν κάτι λιγότερο από… μισό τόνο!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τον εντόπισαν να οδηγεί στην περιοχή Βαλτόνερα της Φλώρινας, υποψιάστηκαν ότι κάτι παράνομο έκρυβε όταν είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο να έχει… «κάτσει» από το βάρος! Έτσι, τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο και βρήκαν το όχημα γεμάτο μεταλλικά αντικείμενα.

Ο 53χρονος οδηγός δεν άργησε να ομολογήσει ότι είχε κλέψει τα συνολικού βάρους 400 κιλών μέταλλα από το χώρο του ορυχείου κι έτσι αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Δ.Ε.Η. Α.Ε.. Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε και ο ίδιος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
(από Πρώτο Θέμα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου