Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Η υποστελέχωση της Κλινικής σε ιατρικό προσωπικό καθορίζει τις δραματικές εξελίξεις...

Την πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας στερούνται, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου τα παιδιά των Νοτίων προαστίων, αφού η Παιδιατρική Κλινική αποσύρεται από τη Γενική Εφημερία του Ασκληπιείου Βούλας.

Από σήμερα το πρωί βρίσκονται έξω από την πύλη του Ασκληπιείου εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν το κλείσιμο της Παιδιατρικής Μονάδας, κρατώντας πανό που γράφει: «Ούτε ψευδαισθήσεις, ούτε αυταπάτες, θα σας ανατρέψουμε με τις δικές μας πλάτες».

Οι ίδιοι τονίζουν ότι «η κατάσταση στο ΕΣΥ επιδεινώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Η εντεινόμενη υποχρηματοδότηση, σε συνδυασμό με τις δραματικές πλέον ελλείψεις προσωπικού, αποτελούν την βολική συνταγή για τη μνημονιακή κυβέρνηση, ώστε αλλού να συγχωνεύσει κλινικές και νοσοκομεία, αλλού να τα κλείσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου