Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

Ο Γιώργος Κόλλιας ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ που πραγματοποιήθηκε στις 19Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα στέλεχος της Επιχείρησης με μεγάλη προϋπηρεσία,ειδικά στους τομείς της Διανομής και Εμπορίας.
Βιογραφικά στοιχεία:
Ο κ. Κόλλιας γεννήθηκε το 1954 στο Κορωπί Αττικής και αποφοίτησε από το ΕΜΠ με πτυχίο Μηχανολόγου - Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Εργάσθηκε στη ΔΕΗ Α.Ε. επί 31 χρόνια ως Προϊστάμενος & Διευθυντής διαφόρων Υπηρεσιών της Διανομής και της Εμπορίας. Παράλληλα, υπήρξε Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της ΔΕΗ Α.Ε. και διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. και μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΠ / ΔΕΗ.
Από τις 30.03.2012 είναι Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.και πλέον είναι και πρόεδρος της επιχείρησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου