Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013
Συνάδελφοι ,αναγνώστες ,καλησπέρα σας.Ας γυρίσουμε μαζί ανά τον κόσμο να δουμε διάφορους υποσταθμούς,δίκτυα,εργοστάσια παραγωγής ηλεκ.ενέργειας,ξέρω ότι υπάρχουν ποιό πολλά και επίκαιρα θέματα,σχετικά με μισθούς,συντάξεις,περικοπές,αυξήσεις,μεταθέσεις,μετατάξεις,
απολύσεις,καταστατικά,αδικίες,συμφορές,κλεψιές,πολιτικό παρασκήνιο,αλλά ένα ταξίδι ενημέρωσης,και παρουσίασης και διαφορών σχετικά με τις τάσεις,φορτίων,τρόπο σχεδιασμού και λέιτουργίας των δικτύων,υποσταθμών και εργοστασίων παραγωγής ανά τον κόσμο θα ήταν επιμορφωτικό και διαφορετικό.να στε καλά και καλή συνέχεια.


Άνθρακα με καύση

Αυτά τα ορυκτά καύσιμα σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση άνθρακα τουρμπίνες ατμού ισχύος που παράγουν το σύνολο ή μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν.
Ισχύς σταθμό Max. Χωρητικότητα Τουρμπίνες Τύπος Coal Mine Τύπος Μεταφορά νερού ψύξης
Βόρεια 520 MW 2 μαύρο (υπο-ασφαλτούχα) σιδηροδρομικές ανοικτή περικοπή θάλασσα
Playford Β 240 MW 4 Μαύρο (υπο-ασφαλτούχα) σιδηροδρομικές ανοικτή περικοπή θάλασσα

Αυτοί οι σταθμοί ισχύος ενός αεριοστροβίλου χρησιμοποιούν καύση αερίου για να δημιουργήσουν ορισμένα ή το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν.
Ισχύς σταθμό Max. Χωρητικότητα Τύπος καυσίμου Τουρμπίνες συνδυασμένου κύκλου
Coopers Brewer (Regency Park) 4,4 MW 1 φυσικό αέριο ναι
Dry Creek 156 MW ​​3 φυσικού αερίου
Hallett 12 180 MW φυσικού αερίου / πετρελαίου
Ladbroke Grove 80 MW 2 φυσικού αερίου
Mintaro 90 MW φυσικό αέριο 1
Osborne 180 MW 2 φυσικού αερίου ναι
Πορτ Λίνκολν 50 MW 2 ντίζελ
Καραντίνα 5 210 MW φυσικού αερίου
Pelican Point 450 MW 3 φυσικού αερίου ναι

Snuggery 63 MW 3 ντίζελ

Αερίου (θερμική)
Οι σταθμοί καύσης φυσικού αερίου χρησιμοποιούν για τουρμπίνες ατμού ισχύος που παράγουν το σύνολο ή μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν.
Ισχύς σταθμό Max. Χωρητικότητα Τύπος καυσίμου Τουρμπίνες
Νησί Torrens 1280 MW 8 φυσικό αέριο
Whyalla Χαλυβουργείων Power και Υπηρεσίες 3 εγκαταστάσεις οπτανθρακοποίησης και αέριο υψικαμίνου

Αερίου (εναλλαγής)
Οι σταθμοί χρησιμοποιούν καύση φυσικού αερίου σε παλινδρομικές μηχανές να παράγουν το σύνολο ή μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν.
Ισχύς σταθμό Max. Χωρητικότητα Τύπος καυσίμου Κινητήρες
Angaston 40 MW 24 ντίζελ
Lonsdale 20 MW 18 ντίζελ
Λιμάνι Stanvac 65 MW 36 ντίζελ



υδροηλεκτρικός
Αυτά τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια χρησιμοποιούν τη ροή του νερού για να παράγουν ορισμένες ή όλες της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν.
Ισχύς σταθμό Max. Τουρμπίνες Χωρητικότητα παράγεται στα αντλιοστάσια
Τερματικό αποθήκευσης Mini Hydro 1,9 MW

 Δυτική Αυστραλία

Σταθμός παραγωγής Bluewaters

στην εξουσία Δυτικής Αυστραλίας επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την καλύτερη εφαρμογή της τεχνολογίας.

 Η  Griffin  έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και την ελαχιστοποίηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο μέλλον για τον ενεργειακό εφοδιασμό της πολιτείας.
 

Ο Σταθμός Bluewaters  είναι ο πρώτος ιδιόκτητος άνθρακα σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Δυτική Αυστραλία και βασικός παράγοντας για ενεργειακό μίγμα της Δυτικής Αυστραλίας.
Ο  σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση υπο κρίσιμη τεχνολογία για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με χωρητικότητα από 416 μεγαβάτBluewaters θα παραδώσει μια σειρά από πραγματικά οφέλη στην Δυτική Αυστραλία και τη Νότια  .

Ο πυρηνικός σταθμός χρησιμοποιεί μια υψηλής απόδοσης διαδικασία καύσης και χρησιμοποιεί την τεχνολογία ελέγχου των εκπομπών για να μειώσειτης ρύπες του. Ενώ οι εκπομπές δεν μπορεί να εξαλειφθούν εντελώς, θα πρέπει να παρακολουθούνται συνεχώς και να διατηρούνται καλά μέσα από τα κανονιστικά όρια, που θα είναι στο χαμηλότερο τεταρτημόριο στη Δυτική Αυστραλία για τον άνθρακα

 τοποθεσία
4,5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Collie, Δυτική Αυστραλία
ικανότητα
416 μεγαβάτ
Είδος Ενέργειας
Θερμική διαδικασία Ενέργειας
Πηγή της Ενέργειας
Άνθρακα Collie - ένα σχετικά καθαρό άνθρακα με χαμηλά επίπεδα του θείου και μηδενική περιεκτικότητα σε μεθάνιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου