Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

 




Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να εισηγείται στο υπουργείο Περιβάλλοντος αυξήσεις 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2013.
Όπως επισημαίνει η ρυθμισιτκή αρχή σε ανακοίνωσή της, «δεν έχουν ακόμα υποβληθεί στη ΡΑΕ οι, επί μακρόν αναμενόμενες, προτάσεις της ΔΕΗ για τις αυξήσεις των ρυθμιζόμενων τιμολογίων χαμηλής τάσης που εισηγείται η επιχείρηση για το 2013, προϋπόθεση που είναι απαραίτητη για να ασκήσει, στη συνέχεια, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας την κατά νόμο ελεγκτική και γνωμοδοτική της αρμοδιότητα προς το ΥΠΕΚΑ». Η ΡΑΕ εκτιμά ότι «επιχειρείται με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, από διάφορες πλευρές και για διάφορους λόγους, η κατασκευή αρνητικών εντυπώσεων και εξιλαστήριων θυμάτων, με προφανή σκοπό τη μετάθεση ευθυνών.
Η ΡΑΕ τους διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα το επιτύχουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου