Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

Τη συνέχιση του διαλόγου με την κυβέρνηση για τους μισθούς και το ασφαλιστικό θα εισηγηθεί αύριο, Τρίτη, στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ν. Φωτόπουλος όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την αποψινή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Α. Λοβέρδο και τον υφυπουργό Γ. Κουτρουμάνη.
«Από τη στιγμή που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι, ποτέ δεν θα κάναμε απεργία για να γλυτώσουμε εμείς. Παροδικά μέτρα ναι, να τα δεχτούμε, να συμβάλουμε και εμείς. Μέτρα όμως μόνιμου χαρακτήρα και αδικίες, όχι. Δεν μπορούμε να τα δεχτούμε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και πρόσθεσε:
«Με βάση το δίκιο μας, αλλά και σεβόμενοι τους Έλληνες καταναλωτές, που δεν φταίνε σε τίποτα και δεν πρέπει να ταλαιπωρηθούν, θα εισηγηθώ αύριο στο διοικητικό συμβούλιο τη συνέχιση του διαλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο που είναι το κυρίαρχο όργανο θα αποφασίσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου