Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009


Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ
«E» 11/12

Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ (51% στο κράτος) τάχθηκε ο νέος πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τα μέλη του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.
Το θέμα έθεσε ο πρόεδρος του συνδικάτου Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος απέσπασε επίσης δέσμευση του κ. Ζερβού για την ταχύτατη προώθηση των μονάδων «Πτολεμαϊδα V» και «Μελίτη ΙΙ». Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΗ τόνισε την ανάγκη για άμεση προώθηση επενδύσεων από τη ΔΕΗ στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ανάμεσα στα θέματα που επισήμανε στον κ. Ζερβό το προεδρείο της ΔΕΗ είναι και τα εξής:
«Την ενίσχυση της ΔΕΗ και την προστασία της από τα παιχνίδια που γίνονταν σε βάρος της και είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας σε τέλμα.Την ανάγκη να διορθωθούν άμεσα οι όροι λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρισμού με κατάργηση των σκανδαλωδών προνομίων σε παραγωγούς και εμπόρους, προκειμένου να αναπτυχθεί ο υγιής ανταγωνισμός.
Την ανάγκη να προχωρήσει ταχύτατα το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ με την κατασκευή των νέων μονάδων «Μελίτη ΙΙ», «Πτολεμαϊδα V», Αλιβέρι και Μεγαλόπολη, καθώς και να αξιοποιηθεί η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ΔΕΗ ώστε να προωθήσει άμεσα τις επενδύσεις σε ΑΠΕ».
Ακόμη, υπογραμμίστηκε ο χαρακτήρας του επείγοντος για το ζήτημα της πρόσληψης του προσωπικού που εκκρεμεί εδώ και καιρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου