Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2013

 

Επιστολές για την είσπραξη απλήρωτων λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου στέλνουν η ΔΕΗ και η ΔΕΠΑ σε επιχειρηματικούς πελάτες, κυρίως βιομηχανίες, σε ακόμα μία προσπάθεια να βελτιώσουν τις εισπράξεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ έχει στείλει γύρω στις 300 επιστολές σε ισάριθμες βιομηχανίες που ηλεκτροδοτούνται στην «απελευθερωμένη» υψηλή και μέση τάση. Ωστόσο, αρκετές επιχειρήσεις αμφισβητούν τα ποσά που χρεώνει η ΔΕΗ, καθώς δεν έχουν προηγηθεί οι διμερείς διαπραγματεύσεις, όπως ζήτησε η ΡΑΕ, όταν απελευθερώθηκαν τα τιμολόγια.

Η ΛΑΡΚΟ κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ, που την απείλησε με διακοπή παροχής ρεύματος αν δεν εξοφλήσει τους λογαριασμούς. Η ΛΑΡΚΟ έχει αμφισβητήσει νομικά την τιμή που χρεώνει το ρεύμα η ΔΕΗ.
Επιστολές στέλνει και η ΔΕΠΑ στους βιομηχανικούς της πελάτες και τους ηλεκτροπαραγωγούς, κάτω και από την πίεση των τελευταίων εξελίξεων. Ως γνωστόν, η Gazprom επικαλέστηκε τα χρέη τρίτων προς τη ΔΕΠΑ για τη μη κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου