Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021

 
Αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ στην απόφαση της Διοίκησης της εταιρίας να προχωρησει σε Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαίου με αποκλεισμό του βασικού μετόχου, έλαβε σημερα το διοικητικο συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.


Στη συνεδριαση συζητηθηκαν και εξειδικεύτηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας τόσο για την ενημέρωση των Καταναλωτων, των Εργαζομένων, των Επαγγελματικών και Κοινωνικών Φορέων, των Πολιτικών Κομματων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και οι κινητοποιήσεις που σχεδιαζονται.


Ειδικοτερα, αποφασιστηκε η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας και Συλλαλητηριου στις 19 Οκτωβριου ( ημερα πραγματοποιησης της ΓΣ των Μετοχων της εταιρειας) ενω θα προηγηθεί λίγες μέρες πριν και σε χρονο που θα ανακοινωθεί συνεντευξη τυπου όπου και θα παρουσιαστουν οι θεσεις της Ομοσπονδίας και ουσιαστικά η αντίθεσή της “στο χάρισμα της ΔΕΗ’!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου