Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2017
Πολλοι μπερδευετε την εννοια του βυσματος. Η λεξη αυτη χρησιμοποιειται για το δημοσιο και μονο και σημαινει την μη αξιοκρατικη καταληψη της θεσης. Στον ιδιωτικο τομεα δεν υπαρχει αυτη η εννοια. Το να μπεις σε μια εταιρεια επειδη εχεις καποιον γνωστο ειναι παρα πολυ συχνο φαινομενο και απολυτα δικαιολογημενο. Σε ολον τον πλανητη συμβαινει. Σαν αφεντικο προτιμας καποιον σχετικα γνωστο παρα καθε καρυδιας καρυδι που και τα προσοντα να εχει δεν ξερεις τι τρελα κουβαλαει
Στο δημοσιο ειναι διαφορετικα γιατι θεωρητικα πρεπει να μπαινει αυτος με τα καλυτερα προσοντα. Βυσμα φυσικα και υπαρχει αλλα εχει ελαττωθει λογω κρισης κυριως και ευρειας εφαρμογης του ασεπ.
Κυριως γινεται σε θεσεις σε δημους κτλ που δημοσιευονται μεσω φεκ. Και πολλες απο αυτες ειναι φωτογραφικου τυπου. Σε ασεπ βυσμα δεν υφισταται απο το 1993 και μετα οπου και η ιδρυση του ΑΣΕΠ.Τωρα πλεον τα βυσματα και τα αφεντικα αυτων που τους τοποθετουν(βολευουν) κινουνται σαν τα σκουλικια εντον των φορεων,κανουν οτι θελουν,οποτε θελουν,φυσικα κινουμενοι σε νομικα πλαισια...εμποδιζουν την ομαλη λειτουργια εργασιων και προγραμματων στο εργασιακο περιβαλλον,και τις ποιο πολλες φορες απεσταλμενοι και εντεταλμενοι υπαλληλοι και καταδοτες και ρουφιανοι προς τα αφεντικα τους σαν πιστα σκυλια...η εξυγιανση θα πρεπει να εφαρμοστει στα αφεντικα εκεινων που με γλυψιμο και ερποντας κατελαβαν θεσεις που δεν ειναι ικανοι,ουτε με την καταλληλη εκπαιδευση,ουτε με το κυρος,ουτε με τα χρονια διοτι αν ειναι ειναι καποιος τεμπελης θα ειναι οσα χρονια και αν περασουν δηλ.παλαιος ξηστα αρχ...ια μας,.Μια παρομοια περιπτωση ετυχε και στην εργασια μας...δυστηχως...επειδη τοποθετηθηκε απο καποιον ο οποιος μονο τετοιου ειδους ανθρωπους εξυπηρετει και προωθει σε θεσεις οπου του υποδειξουν...δυστηχως τετοιοι προισταμενοι ειναι οι καπετανιοι αυτων των υπηρεσιων....και εδω να σημειωσουμε κατι...οτι δεν υφισταται βυσματικη εξηπηρετηση μεσω ΑΣΕΠ αλλα εντος των υπηρεσιων εχουν το ελευθερο τοποθετησης βυσματος αχρηστο μεν αλλα επειδη εγλυψων και εκλαψων τοποθετηθη εις την θεση που επελεξε...αυτοι οι ανθρωποι θα εκτεθουν..και οι συγγενεις αυτων...και οι φιλοι αυτων...και ολο το κυκλωμα εντος των υπηρεσιων του ΑΔΜΗΕ και των υπολοιπων εταιριων..αν νομιζουν οτι οι κυριοι αυτοι ...(κυριοι)θα κανουν οτι θελουν στις υπηρεσιες που τοποθετηθηκαν απο προισταμενους του ιδιου ειδους γελονται οικτρα.Η λαθος φωτογραφια θα φτασει στα σωστα χερια...ο ελληνικος λαος θα μαθει με ποσα πληρωνονται αυτοι οι παλιανθρωποι που οχι μονο δεν κανουν την δουλεια τους σε μια εταιρια που δινει ρευμα σε εκατομυρια κοσμακι..και τους δινει ψωμι...και δεν το σεβονται...αλλα θα τους δει και σε live καταστασεις και σε στιγμες εργασιας..(εργασιας).Θα λογοδοτησουν βεβαια και εκεινοι που τους τοποθετησαν και υπεγραψαν την προσληψη τους η την μεταθεση τους η την μεταταξη τους.,θα λογοδοτησουν επεισης και τα σωματεια που ανηκουν και μεσω της ιδιοτητας τους ρυθμιζουν ζωες,εργασιακες σχεσεις,ρουσφετια,και που υποτειθεται τα σωματεια υπερασπιζουν και προασπιζουν τα δικαιωματα ολων των εργαζομενων της εταιριας.Δυστηχως οι σηζητησεις τετοιου ειδους θελουν μεγαλη αναλυση και τις ποιο πολλες φορες δεν μπορει να εκτεθουν λογω της μεγαλης συγκαληψης που υπαρχει διοτι το 60% ειναι ιδιοι.(ρουφιανοι,υποχθωνιοι,κλεφτες,υπουλοι, κ.τ.λ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου