Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ/ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ
ΕΡΤ – Σχ
ολεία – Νοσοκομεία – Νερό – Μεταφορές - Αμυντική Βιομηχανία -
Τώρα ο ΑΔΜΗΕ ! ! !
3 χρόνια τώρα η πατρίδα μας και η ζωή μας ξεπουλιέται. Μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας μας, αφαιρούν κάθε δικαίωμα στις οικογένειές μας για ζωή και μέλλον. Είμαστε συνάδελφοι, εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ που μαζευτήκαμε και συζητήσαμε ότι δεν μπορούμε απλά να περιμένουμε τη σειρά μας.  Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ξεπουληθεί ο ΑΔΜΗΕ, το Δημόσιο Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, μια από τις στρατηγικότερες υποδομές της Ελλάδας που 60 χρόνια έχτισε ο ελληνικός λαός. Το χρωστάμε στη δουλειά μας, στην οικογένειά μας, στην πατρίδα μας.
Καλούμε κάθε συνάδελφο να ενωθούμε όλοι μαζί.
Αποφασίζοντας από κοινού να προχωρήσουμε σε κάθε δυνατή προσπάθεια, αγωνιστική δράση και συντονισμό μεταξύ μας, με τους συναδέλφους μας στη ΔΕΗ, με κάθε έναν που νοιάζεται γι αυτό το λαό. Από αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς ! ! ! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου