Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

 

 
Διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες ανέλαβε ο Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, αντικαθιστώντας τον Ιωάννη Τσιπουρίδη, ο οποίος πλέον θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου στην επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Βαχτσιαβάνος θα αναλάβει τα ηνία της ΔΕΗΑΝ σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία κρίνεται η τύχη αρκετών επενδύσεων.
Βιογραφικά στοιχεία:
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος,γεννήθηκε το 1958 στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΑΕ (θυγατρική της Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ) και εργάσθηκε ως Διευθυντής Λογιστηρίου της εταιρείαςNALICOANSTALDSA,Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Οικονομικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Γεωργίας, καθώς και Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών της πολυεθνικής εταιρείαςWARNERLAMBERTS.A. Είναι εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διατέλεσε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 1993εργάζεται στη ΔΕΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου