Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2017
Έρχεται καθιέρωση περιουσιακού κριτηρίου πέρα από το εισοδηματικό για τους δικαιούχους ώστε να μην υπάρξει εκμετάλλευση του μέτρου από φορολογούμενους με μεγάλη περιουσία.


Ο Γ. Σταθάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το κοινωνικό μέρισμα τόνισε ότι θα γίνουν δύο «βασικές τομές» στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Από τη μία, θα δημιουργηθεί μια δεύτερη κατηγορία δικαιούχων που θα λαμβάνουν 70% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα και θα είναι τα 300.000 νοικοκυριά που δικαιούνται το εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης, με τον Γ. Σταθάκη να μιλά για «ισχυρή στήριξη των πραγματικά κοινωνικών αδύναμων».

Η δεύτερη παρέμβαση θα αφορά στην καθιέρωση και περιουσιακού κριτηρίου πέρα από το εισοδηματικό για τους δικαιούχους, ώστε να μην υπάρξει εκμετάλλευση του μέτρου από φορολογούμενους με μεγάλη περιουσία.


Πηγή: εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου