Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Αυγούστου 06, 2016
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δανειστές “απαιτούν άμεσα από την Αθήνα:Σύσταση του υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων και ένταξη σε αυτό όλων των ΔΕΚΟ – προκήρυξη των διαγωνισμών για την πώληση του 17% της ΔΕΗ και την είσοδο ιδιωτών στον ΑΔΜΗΕ – ένταξη στο ενιαίο μισθολόγιο στρατιωτικών, δικαστικών, καθηγητών ΑΕΙ και γιατρών του ΕΣΥ – οριστικοποίηση των αλλαγών σε συλλογικές συμβάσεις, ομαδικές απολύσεις και συνδικαλιστικό νόμο”. Στο ίδιο μήκος κύματος, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ για το “σκληρό μήνυμα από τις Βρυξέλλες”: «Δεν συζητάμε για χρέος και πλεόνασμα».
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Φάκελος ΕΛΣΤΑΤ: «Στο τέλος όλα βγαίνουν στο φως». Τι είπε ο Κώστας Καραμανλής μετά την παραπομπή για κακούργημα του Ανδρέα Γεωργίου για το «φουσκωμένο» έλλειμμα του 2009.
– Πάνος Σκουρλέτης: «Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στην πώληση του 17% της ΔΕΗ».
– Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν αποκλείω να έχουμε εκλογές το φθινόπωρο».
– «Θα ήταν ντροπή για μένα να χτυπήσω τον Ακη». Ο Βασίλης Στεφανάκος μιλά στην “R” για το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου