Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015
Σε δυο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΔΕΗ για την έγκριση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η απαιτουμένη από τον νόμο διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή του προτεινόμενου για τη θέση του Προέδρου και Δ/νοντος Συμβούλου Μανώλη Παναγιωτάκη όπως και του αναπληρωτή Δ/νοντος Δυμβούλου, Σταύρου Γούτσου.
Η γενική συνέλευση θα γίνει κανονικά σήμερα, όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί, για να εγκρίνει τα νέα μέλη του ΔΣ που αποτελούν ξεχωριστό θέμα στην ημερήσια διάταξη.
Ο εκπρόσωπος του Δημοσίου, που αποτελεί το βασικό μέτοχο της Επιχείρησης, θα προτείνει τη διακοπή της γενικής συνέλευσης και τη συνέχισή της τη Μεγάλη Τρίτη για την έγκριση των κ.κ. Παναγιωτάκη και Γούτσου, προκειμένου να προηγηθεί η έγκριση τους από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας.
Όπως σημειώνει η «Καθημερινή», σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόσωπα για τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ έχουν κλειδώσει ήδη, ενώ για τον ΔΕΔΔΗΕ μένει να αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες ποιο από τα δύο πρόσωπα, ένας πανεπιστημιακός κι ένας από τη ΔΕΗ, θα επιλεγεί τελικά για τη διοίκηση της εταιρείας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου