Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Απριλίου 04, 2015
Την Πέμπτη 2 Απριλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για τις ιδιωτικοποιήσεις και τις καταλήψεις.
Για τις συζητήσεις με τη Ρωσία και τις οικονομικές σχέσεις με την Ελλάδα
«Φαίνεται ότι στα αγροτικά προϊόντα, θα 'ρθεί το εμπάργκο. Κι ο αγωγός, ο οποίος θα φτάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα, θα κατασκευαστεί στο ελληνικό έδαφος και θα μεταφέρει το φυσικό αέριο στην κεντρική Ευρώπη. Θα υπάρχουν δύο αγωγοί. Εξάλλου δεν είναι ανταγωνιστικοί, γιατί ο TAP είναι μικρός αγωγός .»
Για το «Αριστερό Ρεύμα»
«Θα υπάρξει μια συζήτηση στα πλαίσια του «Αριστερού Ρεύματος», όπως υπάρχουν συζητήσεις σε όλες τις φάσεις. Δεν είναι κάτι περίεργο, κάτι πρωτοφανές.»
Για τις αποκρατικοποιήσεις
«Δεν πρόκειται να υπάρξουν αποκρατικοποιήσεις. Συμπράξεις με άλλα κράτη, τα οποία θα βάλουν λεφτά και θα επενδύσουν, φυσικά μπορεί να υπάρξουν. Παραχώρηση δεν θα γίνει. Παραχώρηση δεν θα γίνει και ιδιωτικοποίηση, όπως πήγε να γίνει με τον ΑΔΜΗΕ και η οποία έχει σταματήσει ή με τα δίκτυα της ΔΕΗ, όπως πήγε να γίνει με τη μικρή ΔΕΗ, η οποία δεν πρόκειται να γίνει. Τέτοια πράγματα, δεν πρόκειται να γίνουν.
(Τα περιφερειακά αεροδρόμια) είχαν προχωρήσει αρκετά και η ΔΕΣΦΑ, δεν ήταν δική μας επιλογή να γίνει αυτή η παραχώρηση. Αλλά ο κ. Σταθάκης είπε θα επανεξεταστούν, με στόχο να υπάρξουν σημαντικά οφέλη. »
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ρώσων για τον ΟΣΕ και τον ΟΛΘ
«Δεν μάς ετέθη κανένα τέτοιο θέμα.»
Για τις καταλήψεις και διαμαρτυρίες αντιεξουσιαστών
«Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας. Δεν είναι μόνο στους Δήμους, είναι και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, έγιναν στο «Κόκκινο». Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι καλό η ΕΥΠ να το κοιτάξει. Τυχαία είναι όλα αυτά; Δεν ξέρω αν είναι ξένος ή εσωτερικός δάκτυλος, γιατί να είναι ξένος; Προβληματίζομαι ιδιαιτέρως και δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα και νομίζω κανένας μας δεν πρέπει να αποκλείει τίποτα, αλλά με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο εργαζόμενος, ο οποίος διαμαρτύρεται, δεν πρόκειται να χτυπηθεί. Ούτε συνταξιούχος ούτε μαθητής ούτε ηλικιωμένος. Έχω μια διαφορετική αντίληψη, αλλά από την άλλη μεριά, δεν είμαστε και ιδιαιτέρως αγαθοί με ό,τι γίνεται.»

 http://energypress.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου