Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015
Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στη Συρία πριν από τέσσερα χρόνια, μια ευρωπαϊκή ιδιωτική εταιρεία υπέγραψε επίσημη συμφωνία με τη Δαμασκό.Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΣΑμεντ, ο Richard Wagner, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας Power International υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης με την κυβέρνηση της Συρίας για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.Τα συριακά ΜΜΕ δεν παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία αλλά υπογραμμίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε οικονομικές και εμπορικές κυρώσεις εναντίον της Συρίας.Ωστόσο, οι περιορισμοί δεν ισχύουν για τον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας και δεν απαγορεύονται οι επενδύσεις ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στον τομέα αυτό.Πηγή: ΚΥΠΕ

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στη Συρία πριν από τέσσερα χρόνια, μια ευρωπαϊκή ιδιωτική εταιρεία υπέγραψε επίσημη συμφωνία με τη Δαμασκό.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΣΑμεντ, ο Richard Wagner, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας Power International υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης με την κυβέρνηση της Συρίας για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα συριακά ΜΜΕ δεν παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία αλλά υπογραμμίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε οικονομικές και εμπορικές κυρώσεις εναντίον της Συρίας.

Ωστόσο, οι περιορισμοί δεν ισχύουν για τον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας και δεν απαγορεύονται οι επενδύσεις ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στον τομέα αυτό.
Πηγή: ΚΥΠΕ
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/222890/symfonia-syriasgermetairias-gia-ilektrikiki-energeia#.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου