Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Τελευταία ημέρα σήμερα για τα τέλη κυκλοφορίαςΔείτε τον κατάλογο με τα καταστήματα των ΕΛΤΑ που θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 20:30 - Στους 150.000 εκτιμάται ο αριθμός των οδηγών που δεν έχουν πληρώσει - Απίστευτο το αλαλούμ στις Εφορίες

Σε γόρδιο δεσμό χωρίς λύτη αποδείχθηκε για τους φορολογούμενους η συναλλαγή τους με την εφορία την Πέμπτη, καθώς το σύστημα αποδείχθηκε ανεπαρκές ακόμα και στο να συντονίσει τη λειτουργία του για περιορισμένο αριθμό συναλλαγών.

Από τη μια οι εφορίες είχαν ειδοποιηθεί να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας για κάποιες κατηγορίες συναλλαγών, από την άλλη το σύστημα Taxisnet είχε τεθεί σε διαδικασία αναβάθμισης και στη μέση οι πολίτες που προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους (π.χ. να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για να πάρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν καταθέσει το 2012).

Το πρόβλημα επέτεινε το γεγονός ότι ορισμένες τράπεζες δήλωναν ανενημέρωτες για την παράταση της προθεσμίας μέχρι και την Παρασκευή με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούν τους πολίτες για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των πολιτών που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας ανέρχεται σε περίπου 150.000.

Αυτοί θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που επιστρατεύουν για την διευκόλυνση των φορολογουμένων και τα υποκασταστήματά τους που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 20:30.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον πίνακα ταχυδρομικών καταστημάτων που λειτουργούν με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 20:30

Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να πληρωθούν και στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέχρι τις 14:30.

Παράταση στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας που εκπνέει την Παρασκευή, ζήτησε με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος κάνει λόγο για πολιτική αυτοκαταστροφής από μια ανίκανη κυβέρνηση.

«Επιτέλους δώστε μια λογική χρονική παράταση, επιτέλους αντιληφθείτε ότι με αυτές τις πολιτικές το κράτος μόνο χάνει», τονίζει ο κ. Κουρουμπλής.
 http://www.protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου