Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2014

Υπάλληλοι ΚΕΠ Κύπρου: «Οι πολίτες βρωμάνε, είναι χωριάτες και φτύνουν»!Η γνώμη των υπαλλήλων στα ΚΕΠ για τους Κύπριους με αφορμή επισήμανση σε εφημερίδα ότι πρέπει να μιλούν με σεβασμό στους ανθρώπους που επισκέπτονται τα ΚΕΠ

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς για τους Κύπριους πολίτες που επισκέπτονται τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), διατυπώνουν δημόσιοι υπάλληλοι με σχόλια τους στο facebook, με αφορμή επισήμανση σε εφημερίδα ότι πρέπει να μιλούν με σεβασμό στους ανθρώπους που επισκέπτονται τα ΚΕΠ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» οι υπάλληλοι του ΚΕΠ χαρακτηρίζουν τους πολίτες «χώρκατους» (χωριάτες) και εκφράζουν παράπονα γιατί «βρωμούν σκόρδο και ιδρώτα».

Τα σχόλια των δημοσίων υπαλλήλων αναρτήθηκαν δημοσίως στο facebook με πολλούς χυδαίους χαρακτηρισμούς για τους δημοσιογράφους που «τόλμησαν» να τους κάνουν υποδείξεις επειδή δεν μιλούν στον πληθυντικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου