Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014
Πετράκος: "Το 80% δυσκολεύεται να πληρώσει τη ΔΕΗ"Το 80% φθάνει το ποσοστό των καταναλωτών της Μεσσηνίας, που δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Πριν από 3 χρόνια το ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 10%. Αυτό τονίστηκε στο βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο - υπεύθυνο του τομέα ενέργειας της Κ.Ο., που χθες επισκέφθηκε το υποκατάστημα της ΔΕΗ Καλαμάτας και συζήτησε με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της επιχείρησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Μετά την ενημέρωση και τη συζήτηση ο κ. Πετράκος δήλωσε: «1) Η ΔΕΗ και οι εργαζόμενοί της βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μάτι του κυκλώνα από την κυβέρνηση και την τρόικα. Πρέπει να υπάρξει άμεσα ένα πλατύ αγωνιστικό μέτωπο των εργαζομένων της ΔΕΗ και όλου του ελληνικού λαού για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, που έχει θέσει σε ημερήσια διάταξη η κυβέρνηση, καθώς και η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και διάλυση της ΔΕΗ. 2) Είναι αναγκαία η ανατροπή των  μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό. Αλλά είναι και άκρως επίκαιρη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν παροχή της ελάχιστης αναγκαίας ποσότητας ηλεκτρικού ρεύματος για τους ανέργους και τα νοικοκυριά που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Είναι προκλητικό να συνεχίζουν να δίνονται 510 εκ. ευρώ επιδοτήσεις σε πέντε ιδιώτες παραγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος από φυσικό αέριο, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα και εκατοντάδες χιλιάδες αδυνατούν να πληρώσουν». Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/vouleftes/item/32159-petrakos-dei

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου