Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014
Εκτίναξη καταγράφουν οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο με τους υποψηφίους δικαιούχους να φτάνουν τους 40.000-50.000, έπειτα και από την ολοκλήρωση προχθές της σχετικής καμπάνιας τ
ης ΔΕΗ.

Εφόσον τα αιτήματα αυτά εγκριθούν στο σύνολό τους από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, τότε ο συνολικός αριθμός δικαιούχων θα φτάσει τους 510.000-520.000, έναντι των 470.000 που ήταν μέχρι πριν από τρεις περίπου εβδομάδες.

Η διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ ξεκίνησε περίπου στις 10 Δεκεμβρίου και από τις 500 περίπου κλήσεις για Κοινωνικό Τιμολόγιο που δεχόταν ημερησίως το τηλεφωνικό της κέντρο, στη διάρκεια της καμπάνιας έφτασαν κατά μέσο όρο τις 3.000.
 
Κύκλοι της ΔΕΗ εκτιμούν μάλιστα ότι αν ο ρυθμός υποβολής αιτήσεων συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, τότε δεν αποκλείεται οι δικαιούχοι να ξεπεράσουν σύντομα τους 600.000.
 
Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση, δείχνει το έλλειμμα ενημέρωσης που υπάρχει για το Κοινωνικό Τιμολόγιο, καθώς δεκάδες χιλιάδες οικογένειες πληρούσαν πανελλαδικά τα κριτήρια, αλλά δεν είχαν μέχρι τώρα κάνει αίτηση υπαγωγής στο ειδικό αυτό τιμολόγιο, λόγω άγνοιας και κακής πληροφόρησης.
 
Η διαδικασία ένταξης στο ΚΟΤ είναι ανοικτή, «τρέχει» δηλαδή όλο το χρόνο, αλλά ειδικά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, τα αιτήματα εκτινάχθηκαν και έφτασαν αθροιστικά τα 40.000 με 50.000, με την υποβολή να γίνεται στη συντριπτική τους πλειοψηφία μέσω ίντερνετ. Ούτως ή άλλως οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των εν δυνάμει δικαιούχων στο 1 εκατομμύριο.
 
Θυμίζουμε ότι για την υποβολή της αίτησης χρειάζεται:
 
1. Ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής, όπως αναγράφεται στο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος που λαμβάνουν από τη ΔΕΗ.
 
2. Τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου εφόσον είναι έγγαμοι).
 
3. Στην περίπτωση των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης απαιτείται επιπλέον να δηλώνεται ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο ασφαλιστικός τους φορέας, ο αριθμός πρωτοκόλλου βεβαίωσης του κρατικού ασφαλιστικού φορέα, στον οποίο υπάγεται ο ασθενής, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ’ οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή του ασθενούς. Στην περίπτωση που ο ασθενής είναι ανασφάλιστος, τον αριθμό πρωτοκόλλου βεβαίωσης αντίστοιχου περιεχομένου από κρατικό νοσοκομείο.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου