Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Μέχρι τον Μάρτιο παγώνουν οι αυξήσεις, από 82% εως 157%, στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουν όλοι μέσω ΔΕΗ, γιατί εξαρτώνται από το ''κούρεμα'' που θα επιβληθεί στις εγγυημένες τ

Αυξήσεις εως 157% στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ!ιμές που εισπράττουν σήμερα όσοι έβαλαν φωτοβολταϊκά.

Στα μουλωχτά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δημοσιεύτηκε η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για αυξήσεις από 82% εως 157%, στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουν όλοι μέσω ΔΕΗ.

Οι απίστευτες αυτές αυξήσεις όμως θα παραμείνουν στον ''πάγο'' για 3 περίπου μήνες, εως δηλαδή τον Μάρτιο του 2014. Τις αυξήσεις αυτές θα τις γλιτώσουμε μόνον εαν το υπουργείο Περιβάλλοντος περάσει από τη Βουλή νομοσχέδιο που θα κουρεύει εως 50% τις εγγυημένες τιμές που εισπράττουν μέχρι και σήμερα οι επενδυτές των υφιστάμενων φωτοβολταικών.

Όλα αυτά γίνονται βάσει μνημονιακής υποχρέωσης για μηδενισμό του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού από τον οποίο πληρώνονται οι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Και ενώ οι αυξήσεις αυτές είναι ακόμα στον ''πάγο'', από την Πρωτοχρονιά ισχύουν οι επιβαρύνσεις των 3 ευρώ σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, οι οποίες γίνονται για τη ΝΕΡΙΤ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου