Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013
http://www.energia.gr/
Έτοιμη είναι η πρωτότυπη άτρακτος της τεράστιας ανεμογεννήτριας V164-8.0 MW που αναπτύσσει η Vestas, καθώς το σύστημα ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο βιομηχανικό πάρκο Λίντο της Δανίας.
Πλέον, η άτρακτος βρίσκεται καθ’ οδόν προς το δοκιμαστικό κέντρο της Vestas στο Όστεριλντ, όπου θα διεξαχθούν οι κατάλληλες δοκιμές που θα κρίνουν την ετοιμότητά της. Η εγκατάσταση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο α’ τρίμηνο του 2014, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια η εταιρεία με την εμπορική κυκλοφορία της ανεμογεννήτριας.
Σημειώνεται ότι η άτρακτος έχει μήκος 20μ, πλάτος 8μ. και ύψος 8μ. ενώ ζυγίζει 390 τόνους. Η Vestas τονίζει ότι η κάθε ανεμογεννήτρια V164-8.0 MW θα είναι σε θέση να τροφοδοτεί με ενέργεια 7.500 ευρωπαϊκά νοικοκυριά.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου