Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 25, 2013
Έναν μετασχηματιστή για laptop ο οποίος είναι κατά 75% μικρότερος από τους «συμβατικούς» ανέπτυξε μία startup που ειδικεύεται στον χώρο των power electronics, η FINsix.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του MIT Technology Review, το πρώτο προϊόν της εταιρείας θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα στην Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, και ουσιαστικά αποτελεί έν
αν «μίνι» αντικαταστάτη του γνωστού «τούβλου» που χρησιμοποιείται στους σημερινούς φορητούς υπολογιστές. Ο μετασχηματιστής των 65 βατ έχει τη δυνατότητα φόρτισης πολλών συσκευών ταυτόχρονα και εκτιμάται ότι η μαζική παραγωγή του θα ξεκινήσει κατά τα μέσα του επομένου έτους.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις εν λόγω συσκευές θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών και εφαρμογών, εξοικονομώντας ενέργεια και καθιστώντας τες πρακτικότερες όσον αφορά στη χρήση τους. Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή για εμπορικούς σκοπούς του πρωτοποριακού κυκλώματος που σχεδίασε ο Ντέιβιντ Περό, καθηγητής ηλεκτρολογίας – μηχανολογίας και επιστήμης υπολογιστών του ΜΙΤ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της FINsix, η συγκεκριμένη τεχνολογία VHF (Very High Frequency) επιτρέπει τη μετατροπή μεταξύ συχνοτήτων από 30MHz ως 300, χίλιες φορές ταχύτερα από ό,τι με τις «παραδοσιακές» μεθόδους.
Ο μετασχηματιστής μπορεί να λειτουργήσει με μία ποικιλία laptop και άλλων συσκευών (διαθέτει USB 2.1A, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για laptops ή tablets), ενώ η εταιρεία συνεργάζεται με έναν κατασκευαστή για την παραγωγή ενός εξειδικευμένου μοντέλου. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος του θα είναι ενδεχομένως χαμηλότερο από ό,τι των συμβατικών μετασχηματιστών, καθώς είναι μικρότερος και ευκολότερος στην κατασκευή του, καθώς απαιτείται μικρότερη ποσότητα υλικών.
(naftemporiki.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου