Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013
Κόβουν τη ΔΕΗ σε φέτες και τις πουλάνε μία μία Επό ποδός πολέμου οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ απευθύνουν έκκληση για να μην προχωρήσει η διαδικασία.
Κόβουν τη ΔΕΗ σε φέτες και τις πουλάνε μία μία Το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών - ΔΕΗ Μεγαλόπολης με επιστολή του στους βουλευτές Αρκαδίας, τους καλεί να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την πώληση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, γιατί «η ηλεκτρική ενέργεια είναι εθνικό κοινωνικό αγαθό» και «ο ΑΔΜΗΕ θεμέλιο για την Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της πατρίδας».
Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τους βουλευτές, το σωματείο των εργαζομένων στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «ο ΑΔΜΗΕ είναι ένα από τα τελευταία εναπομείναντα εργαλεία για άσκηση εθνικής πολιτικής στον τομέα της ενέργειας και η πώληση του μόνο το δημόσιο συμφέρον δεν εξυπηρετεί».
Προσθέτουν πως, «ο ΑΔΜΗΕ είναι η ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ και του ηλεκτρικού συστήματος της Ελλάδας, είναι θεμέλιο για την Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της πατρίδας μας, εξασφαλίζει τον απρόσκοπτο εφοδιασμό κάθε παραγωγικής δραστηριότητας με ηλεκτρικό ρεύμα και επιδρά στην τελική τιμή κάθε προϊόντος και υπηρεσίας, χτισμένη εδώ και πάνω από 60 χρόνια από τον ελληνικό λαό, για να διασφαλίζει την ηλεκτροδότησή του».
 
Πηγή: AMΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου