Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013
Την παύση ισχύος από την 1η Ιανουαρίου του «Κανόνα 30%» στην υποβολή Τιμολογούμενων Προσφορών Έγχυσης Ενέργειας Θερμικών Μονάδων ανακοίνωσε ο ΛΑΓΗΕ.
Όπως αναλυτικότερα σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:
«Ο Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει προς τους Συμμετέχοντες ότι σε εφαρμογή της παραγράφου 4 του Άρθρου 25 του Κώδικα Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΚΣΗΕ), από την 1η Ιανουαρίου 2014, παύει η ισχύς των παραγράφων 1 και 2 του ιδίου άρθρου του ΚΣΗΕ όπου, ειδικά για την πρώτη βαθμίδα της κλιμακωτής συνάρτησης της Τιμολογούμενης Προσφοράς Έγχυσης Ενέργειας Θερμικών Μονάδων, επιτρέπεται η υποβολή τιμής ενέργειας χαμηλότερης της Διοικητικά Οριζόμενης Ελάχιστης Τιμής Προσφοράς Ενέργειας, για ποσότητα ενέργειας όχι μεγαλύτερη από το 30% της συνολικής διαθέσιμης ποσότητας ενέργειας σε μία περίοδο κατανομής (κανόνας 30%).
Οι Τιμολογούμενες Προσφορές Έγχυσης Ενέργειας των Θερμικών Μονάδων που θα υποβληθούν στο Σύστημα Πληροφοριών Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας (Market Management System / MMS) για τον ΗΕΠ της 01/01/2014, θα υπόκεινται πλέον στον επικαιροποιημένο κανόνα εγκυρότητας Τιμολογούμενων Προσφορών Έγχυσης Ενέργειας σύμφωνα με το Άρθρο 24 του ΚΣΗΕ.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου