Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2013
Με την υπ’ αριθμ.  Δ5/φ1/ΟΙΚ.1085/24.01.2002  Απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης (ΦΕΚ Β’ 92/31.01.2002) « Όροι και περιορισμοί ενιαίας άδειας παραγωγής που χορηγείται στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού», χορηγήθηκε στη ΔΕΗ Α.Ε. η ενιαία άδεια παραγωγής, βάσει των προβλέψεων του άρθρου 42 του ν. 2773/1999, η οποία στη συνέχεια τροποποιήθηκε με την υπ’ αρ. Δ5/ΗΛ/Α/Φ.17/522/8573/29.05.2003 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης. Η ΔΕΗ Α.Ε. αιτείται την τροποποίηση της ανωτέρω ενιαίας άδειας παραγωγής ως προς τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στους συνημμένους σε αυτήν πίνακες των μονάδων παραγωγής, και αφορούν συνοπτικά στις ακόλουθες μεταβολές:

1. Κατάργηση των σταθμών παραγωγής των νήσων Ζακύνθου και Κεφαλληνίας που θεωρούνταν ως σταθμοί σε «Ψυχρή Εφεδρεία»,
2.Κατάργηση των σταθμών παραγωγής των νήσων Ίου, Τήλου, Νισύρου, Σαμοθράκης και Ψαρών που θεωρούνταν ως σταθμοί σε «Ψυχρή Εφεδρεία»,
3. Οριστικοποίηση της ηλεκτρικής ή/και θερμικής ισχύος παραγωγής θερμικών μονάδων που ήταν υπό κατασκευή κατά την έκδοση της άδειας 
4. Τροποποιήσεις της ικανότητας παραγωγής ορισμένων θερμικών μονάδων
5. Προσθήκη της αποδιδόμενης ισχύος όλων των μονάδων παραγωγής
6. Οριστική απόσυρση θερμικών μονάδων,
7. Διαγραφή των σταθμών ΑΠΕ που έχουν μεταβιβαστεί στην εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε., θυγατρική εταιρεία της εταιρείας ΔΕΗ Α.Ε.

Επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση οι νέοι πίνακες που η ΔΕΗ Α.Ε. προτείνει να περιληφθούν στην εν λόγω άδεια παραγωγής (πλην βεβαίως των διευκρινιστικών σχολίων και παρατηρήσεων), και οι οποίοι αναρτώνται όπως υποβλήθηκαν με την αίτηση, με μόνη διαφοροποίηση τη διαγραφή των σταθμών ΑΠΕ που έχουν μεταβιβαστεί από τη ΔΕΗ Α.Ε. στη θυγατρική της εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.
Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλει στη ΡΑΕ αιτιολογημένες αντιρρήσεις εντός 15 ημερών από την δημοσιοποίηση της παρούσας. (Δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων μέχρι και 22/11/2013).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου