Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013
ΔΕΗ: Μύθοι και αλήθειες για το «ιερό» μονοπώλιοΣύστημα εσωτερικής κινητικότητας εργαζομένων για την κάλυψη κενών θα εφαρμόσει η ΔΕΗ με βάση το νέο κανονισμό προσωπικού που έθεσε σε ισχύ. Για την προετοιμασία εφαρμογής του μέτρου θα προηγηθεί καταγραφή των υφιστάμενων κενών στις υπηρεσιακές μονάδες της ΔΕΗ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εσωτερική προκήρυξη για την κάλυψη των κενών θέσεων, ενώ για την επιλογή των υπαλλήλων που θα τις καλύψουν θα ληφθούν υπόψιν κριτήρια με μοριοδοτήσεις.
Στις περιπτώσεις που δεν θα εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την κάλυψη των κενών θέσεων, η διοίκηση θα πρόσβασης σε μεταθέσεις εφαρμόζοντας και πάλι συγκεκριμένα κριτήρια, υπηρεσιακά και κοινωνικά (ειδικότητες, οικογενειακή κατάσταση, εντοπιότητα κ.λπ.).
Τέλος, να σημειωθεί ότι από μία καταρχήν καταγραφή του προσωπικού στις υπηρεσιακές μονάδες της ΔΕΗ, έχει προκύψει ύπαρξη πλεονάζοντος προσωπικού σε ορισμένες μονάδες και ελλείψεις σε άλλες, οι οποίες προέκυψαν από τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης.

Σχετικά άρθρα
  • Οι προβλέψεις για 10 εταιρίες - «κλειδιά»

    Τα «μπόνους» που έφερε το β΄ τρίμηνο για τα blue chips. Οι εκτιμήσεις για κερδοφορία και έσοδα. Ποια είναι τα μεγάλα ερωτήματα. Η αναζήτηση καταλύτη για νέα άνοδο των μετοχών και πού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης οι αναλυτές.
  • Πειραιώς: Ανοίγει το παιχνίδι για Γενική

    Τι σηματοδοτεί η ανάληψη του project από τον Νικόλαο Καραμούζη. Η αύξηση κεφαλαίου και το ενδιαφέρον για συμμετοχή από hedge funds και άλλους ξένους επενδυτές. Τι θα κάνει η νέα τράπεζα. Τα βήματα και το χρονοδιάγραμμα.
  • ΧΑ: Θα «βγει» το αμερικανικό χαρτί;

    Το καλό σερί από τα χαμηλά του Ιουλίου, ειδικότερα το 4 στα 4 του Αυγούστου, θέλει να συνεχίσει το ΧΑ. Ισχυρά χέρια και συμφέροντα καλλιεργούν προσδοκίες από το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ και ποντάρουν σε ενδεχόμενη άμβλυνση της ασφυκτικής κατάστασης πριν από τις γερμανικές εκλογές.
 http://gr.news.yahoo.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου