Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013
Διαθέσιμος και στην Ελλάδα θα είναι από τον Αύγουστο ο μετατροπέας Fronius Galvo, ο πιο σύγχρονος inverter για μικρά συστήματα ιδιοκατανάλωσης. 
Ο Fronius Galvo αναπτύχθηκε ειδικά για να καλύψει την καινούρια αγορά που αναπτύσσεται πανευρωπαϊκά στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, αυτή των συστημάτων αυτοκατανάλωσης της παραγόμενης ενέργειας ή του ενεργειακού συμψηφισμού (net-metering).
Αποτελεί τον πιο σύγχρονο μονοφασικό μετατροπέα στις κατηγορίες ισχύος 1,5kW – 3kW, με πολύ ευέλικτο εύρος τάσης MPP (120-440) που δίνει τη δυνατότητα χρήσης του ακόμη και με ελάχιστο αριθμό φ/β πλαισίων.
Παράλληλα παρέχει λειτουργίες διαχείρισης της παραγόμενης ισχύος, και είναι συμβατός με κάθε μελλοντική απαίτηση όπως η χρήση του σε smart grids. Στα highlights του μετατροπέα συγκαταλέγονται επίσης το έξυπνο σύστημα στήριξης αλλά και το ενσωματωμένο καταγραφικό δεδομένων με θύρα LAN και  WLAN για παρακολούθηση μέσω internet.  
Για πρώτη φορά ένας αντιστροφέας μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο Internet ασύρματα μέσω WLAN χωρίς τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού. Βίντεο σχετικά με το νέο Fronius Galvo μπορείτε να δείτε στο κανάλι της Fronius στο YouTube.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου