Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2013
Χτες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βυθίστηκε στο σκοτάδι ο Στρόβολος, καθώς αλλοδαπός προσπάθησε να διαρρήξει δύο υποσταθμούς της ΑΗΚ.

Εικάζεται ότι ο αλλοδαπός, στην προσπάθειά του να κλέψει καλώδια από τον υποσταθμό, υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Κώστα Γαβριηλίδη, η ΑΗΚ ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα Ρουμάνος διέρρηξε υποσταθμό που βρίσκεται στην οδό Αθηνών στο Στρόβολο, ενώ λίγο αργότερα «χτύπησε» τον υποσταθμό που βρίσκεται στην λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με καταγγελίες, λόγω της υψηλής τάσης που δημιουργήθηκε, υπέστησαν ζημιές οι ηλεκτρικές συσκευές κατοικιών της περιοχής.

Ο Κώστας Γαβριηλίδης τόνισε ότι πρόκειται για το τέταρτο κρούσμα διάρρηξης υποσταθμού της ΑΗΚ και κάλεσε το κοινό εκ νέου να καταγγέλλει στην αστυνομία οποιεσδήποτε ύποπτες κινήσεις παρατηρεί σε υποσταθμούς ή υπέργεια καλώδια.


http://www.energypress.gr/news/Diarrhxh-se-dyo-ypostathmoys-ths-AHK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου