Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

http://dakegenopdei.blogspot.gr/
Οι εκφραστές της οπισθοδρόμησης και της δημαγωγίας σε
 αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, εξαντλούνται σε ατελείωτους μονόλογους για να επιδεικνύουν αυτάρεσκα τον αντιμνημονιακό της λόγο ενώ τα μνημόνια έχουν ψηφισθεί και οι βάρβαροι συνεχίζουν να περνούν. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν οι αγωνιστές της «ψευτοπροοδευτικής» συμπαράταξης να δώσουν τον αγώνα που ποτέ δεν  έδωσαν και τον απαξίωσαν με την επιλεκτική δράση τους.
v     Με την ΔΕΗ του 49% των ιδιωτών και 17% παραχωρημένο στο ΤΑΙΔΕΠ από την κυβέρνηση του Γ.Α.Π. τέως συντρόφων και φίλων όλων των ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΩΝ πρωτοκλασάτων συνδικαλιστών, οι αριστεροί στον λόγο  σύντροφοι ετοιμάζονται να προστατέψουν το 51% στο Δημόσιο.
v     Με τα Υ.Β.Α.Ε. να καταργούνται και να πηγαίνουν από τα  2  ευρώ στα 35!! , ετοιμάζονται να αγωνισθούν για τα όρια ηλικίας
v     Με τα πολυιατρεία  να κλείνουν ελέω Κουτρουμάνη και των συντρόφων του, το ένα πίσω από το  άλλο αφήνοντας 100.000  και πλέον ασφαλισμένων χωρίς γιατρό και πρόνοια, αποφασίζουν να καταδικάσουν απερίφραστα!!! Την τρικομματική κυβέρνηση…
v     Με τα ορυχεία να κλείνουν  β5 (Αμυνταίου) από το σκάνδαλο των αρχαιολόγων και 500 περίπου ορύχων σε άγνωστη πορεία, οι σύντροφοι ετοιμάζονται να προστατέψουν τον λιγνίτη…
v     Με την αυξανόμενη έλλειψη προσωπικού να αφαιρεί καιρό τώρα  εκατομμύρια ευρώ και τεχνογνωσία από την ΔΕΗ, θα  πάρουν τώρα αποφάσεις για το μέλλον της στον ανταγωνισμό…
v     Με, Με, Με, οι εργαζόμενοι συνάδελφοι ξέρουν καλύτερα….


     Κοντά στον ξεπερασμένο – λόγο τους,  ορισμένοι που τους τίμησε η παράταξη μας με ανώτερα αξιώματα, επιμένουν να παραχωρούν την πλειοψηφία των 16-17 στο Δ.Σ. με αντάλλαγμα την αλλαγή της καρέκλας  το ταμείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  και με υποχρεώσεις άνω του 1.000.000. ευρώ.  

 Η παράταξη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προφανώς δεν μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες μπροστά στις κάμερες για να ενισχύονται οι νέοι ψευτοαριστεροί κομματικοί στρατοί.
    Οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της ΔΕΗ  έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα πλέον και η ανούσια επίδειξη αγωνιστικότητας πλέον δεν είναι λύση.
    Η σοβαρή, μεθοδευμένη και δυναμική αντιμετώπιση της, είναι το ζητούμενο και αυτό ζήτησαν οι εργαζόμενοι που έδωσαν το μήνυμά τους υποστηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ στις κοινωνικοποιήσεις , δίνοντας της την πρώτη θέση με διακριτή διαφορά.
   Όσο για την ΔΕΗ και τις αποκρατικοποιήσεις με τα σενάρια της «μικρής ΔΕΗ» να ενισχύονται η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΑΝ να καταθέσει ΤΩΡΑ το ρυθμιστικό πλαίσιο της εσωτερικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ένα σχέδιο που πρέπει να άρει τις προκλητικές υπέρ των ιδιωτών στρεβλώσεις και θα θέσει ίσους όρους στον ανταγωνισμό.
  Τότε θα δούμε ποιος επίδοξος ανταγωνιστής και επενδυτής θα θελήσει να ανταγωνιστεί τον γίγαντα ΔΕΗ με την τεράστια τεχνογνωσία και την ιστορική αποδοχή στις κοινωνίες των παραγωγικών ενεργειακών κέντρων.
  Τότε θα δούμε ποιος και πόσα χρήματα θα επενδύσει για να πουλήσει το ρεύμα που παράγει φθηνότερα από την ΔΕΗ.

   Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
    Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχει τεράστια προβλήματα οικονομικά, οργανωτικά, λειτουργικά με την κυνική ομολογία του πρώην Γ.Γραμματέατης ΓΕΝΟΠ ότι δεν λειτουργούσε σχεδόν τίποτα, το κυριότερο όμως είναι ότι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  βάλλεται από τα οικονομικά συμφέροντα και την πολιτική και δικαστική εξουσία.
    Κορυφαία στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  σύρονται στα δικαστήρια και είναι κατηγορούμενοι με οικονομική εγγύηση από τον ανακριτή ουσιαστικά για την δράση τους. Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΣΤΟ ΔΣ της 29/5/2013  ζήτησε από τον Ν. Φωτόπουλο πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τον  Κων. Κατσαρό ταμία να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Ομοσπονδίας και να αποχωρήσουν από τα εκτελεστικά τους καθήκοντα( τελικά μόνο ο δεύτερος παραιτήθηκε) και τα προσωρινά καθήκοντα του Προέδρου να τα αναλάμβανε ο σημερινός Αντιπρόεδρος που ανήκει στην ΕΣΚ.
   Ταυτόχρονα αναζήτησε επίμονα την απεικόνιση της πραγματικής οικονομικής κατάστασης η οποία ουσιαστικά αποτελεί τροχοπέδη στη δράση μας. Δυστυχώς οι «προοδευτικές» παρατάξεις και οι συνεργάτες τους σκέφτονται μόνο την προσωπική τους προβολή.

                                   Δεν θα την ακολουθήσουμε
   

                                  Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου