Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ
Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό τον κυκεώνα των αρνητικών εξελίξεων η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ» θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά ότι:
- Δεν ψήφισε, ούτε στήριξε την διάσπαση της ΔΕΗ σε θυγατρικές και φυσικά είναι ενάντια στη νέα μετοχοποίηση της Επιχείρησης.
- Δεν ψήφισε την τελευταία προβληματική ΕΣΣΕ που ανατρέπει κατακτήσεις ετών και ανοίγει τον δρόμο για τις τυφλές μεταθέσεις συναδέλφων και παράλληλα με τις συγχωνεύσεις υπηρεσιών γίνεται και ορατός ο κίνδυνος των απολύσεων.
- Δεν χάιδεψε την αποτυχημένη και ανάλγητη διοίκηση Ζερβού όπως έκανε ο τωρινός Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ με τους εκλεκτούς του, που αντί να καταγγέλλουν τη διοίκηση που διέλυσε τον δημόσιο και κοινωνικό ρόλο της ΔΕΗ και ταυτόχρονα προσελάμβανε χρυσοπληρωμένους φίλους του Γ. Παπακωνσταντίνου (Κ. Θέος) έκαναν τα στραβά μάτια και ακολούθησαν λογικές ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
- Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ-ΔΕΗ δεν συμφώνησε με το περιβόητο «εφεξής» (αν και τα στελέχη της τότε ενωμένης ΠΑΣΚΕ, πανηγύριζαν) με συνέπεια να δανείσουμε και να παραχωρήσουμε σημαντικό μέρος της περιούσιας μας. Απλά να θυμίσουμε στους πρώην λάτρεις του ΓΑΠ, ότι ο υφυπουργός του μνημονίου κ. Κουτρουμάνης το 2004 μας επικροτούσε δημόσια λέγοντας ότι το Ταμείο της ΔΕΗ είναι το καλύτερο, το μακροβιότερο και το πιο υγιές. Ο ΦΑΡΙΣΑΙΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου