Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2013
Περίπου 200 διακοπές ρεύματος σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, έχουν γίνει στην Κρήτη, όπως καταγγέλλουν τα μέλη των κινήσεων «Πολίτες κατά του χρέους» και «Λαϊκή Στάση Πληρωμών» που πραγματοποιήσαν διαμαρτυρία το πρωί της Πέμπτης έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν κατά τη διαμαρτυρία, τα συνεργεία προχωρούν σε διακοπή του ρεύματος χωρίς καμία προειδοποίηση, εκθέτοντας ακόμα και σε κίνδυνο τη ζωή ασθενών, όπως στην περίπτωση ενός ασθενούς στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο, όταν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η συσκευή οξυγόνου!

Το τελευταίο διάστημα, όπως είπαν εκπρόσωποι των διαμαρτυρομένων, έχουν γίνει περίπου 200 διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ έχουν αφαιρεθεί και αρκετοί καταμετρητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου