Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013
        
Νέο γύρο ελέγχων αναμένεται να ξεκινήσουν – μέσα στις επόμενες ημέρες - αρμόδιοι υπάλληλοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στη Ρόδο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλοι (κυρίως) επιχειρηματίες, οι οποίοι πειράζουν τους μετρητές, ώστε να εξασφαλίζουν χαμηλότερους λογαριασμούς.
Το φαινόμενο της ρευματοκλοπής, που είχε «σκάσει» στις αρχές του τρέχοντος έτους, συνεχίζει να προβληματίζει τους αρμοδίους, οι οποίοι λαμβάνουν μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση και νέων κρουσμάτων.
Παρότι το διαθέσιμο προσωπικό δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών της ΔΕΗ, οι αρμόδιοι εξετάζουν σοβαρά τη χρήση ειδικού κλιμακίου, το οποίο και θα ερευνά εάν κάτοικοι της Ρόδου, κλέβουν τη ΔΕΗ. Η διοίκηση της επιχείρησης, αφού διαπιστώσει την τέλεση της κλοπής θα προχωρά σε καταγραφή της χρηματικής ζημιάς που έχει υποστεί η επιχείρηση, και στη συνέχεια καλεί τον εκάστοτε επιχειρηματία να πληρώσει το χρέος του. Εάν αυτός δεν πληρώσει, θα κατατίθεται σε βάρος του μήνυση και την επίλυση του ζητήματος θα αναλαμβάνει το εκάστοτε αρμόδιο Δικαστήριο.
«Οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι επαγγελματίες», είχε αποκαλύψει τότε, μιλώντας στην «ΠΡΟΟΔΟ», ο διευθυντής της ΔΕΗ Βασίλης Σαλβάρης, ενώ είχε σημειώσει πως, από τους ανθρώπους της ΔΕΗ εκτιμάται πως: «οι ρευματοκλοπές συντελούνται με τη βοήθεια δύο κυκλωμάτων». Μάλιστα, είχε υποστηριχθεί πωςστη Ρόδο δρα σπείρα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες που ρυθμίζουν τα ρολόγια ιδιαίτερα γνωστών επιχειρηματιών του νησιού, προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να γλιτώνουν χιλιάδες ευρώ. Μέλος της σπείρας φερόταν να είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ, ο οποίος λειτουργούσε με την προστασία συνταξιούχου αστυνομικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου