Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013
Η ερημιά που επικρατούσε μέσα στη νύχτα στην πόλη της Βέροιας έδωσε την ευκαιρία σε ένα ζευγάρι «κυνηγών» χαλκού να ρημάξει τα καλώδια από τις... κολώνες φωτισμού του δήμου. Όταν τους πήραν είδηση οι αστυνομικοί, τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο αλλά το εγκατέλειψαν και κρύφτηκαν όπου βρήκαν πρόχειρα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο έξω από μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι οι δράστες είχαν κρυφτεί εκεί. Η έρευνα που έκαναν οδήγησε στην ανακάλυψη της 37χρονης γυναίκας που συνελήφθη, ενώ ο 34χρονος συνεργός της, που προφανώς είχε βρει αλλού κρησφύγετο, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Μέσα στο αυτοκίνητο των δυο Ελλήνων το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα καλώδια χαλκού μήκους 120 μέτρων που είχαν προλάβει να κόψουν, καθώς και ένας μεταλλικός κόφτης, ένα ψαλίδι, μια λίμα 30 εκατοστών, ένα μαχαίρι 20 εκατοστών και πλήθος εργαλείων. Η 37χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή, ενώ τα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της δημοτικής αρχής.
(www.protothema.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου