Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Προσωρινά μπλόκο, κατά της απόφασης της ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη ΛΑΡΚΟ, εξέδωσε το πρωτοδικείο Λαμίας.
Το δικαστήριο απαγορεύει στη ΔΕΗ να άρει την εκπροσώπηση της ΛΑΡΚΟ ως προμηθευτή της, μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.
Κατά την εκδίκαση των προσωρινών μέτρων το «παρών» έδωσε η Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ, καθώς επίσης και το σωματείο εργαζόμενων που εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Τ. Τσιρακοπούλου και Φ. Φιλιππακόπουλο.
Μεταξύ της ΔΕΗ και της ΛΑΡΚΟ υφίσταται διαμάχη για το ύψος της τιμής της κιλοβατώρας με την οποία χρεώνεται η βιομηχανία, ενώ αποφάσεις που υποχρεώνουν τη ΔΕΗ σε διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις με τη ΛΑΡΚΟ έχουν εκδοθεί και από τη ΡΑΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου