Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών, στις 4 Ιουλίου 2013, διοργανώνει ημερίδα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με τίτλο: «Η επανεκκίνηση της αγοράς φωτοβολταϊκών & οι προϋποθέσεις για τη μεγάλη διείσδυσή τους στα ηλεκτρικά δίκτυα».
Κύριος στόχος είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων από ειδήμονες του κλάδου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και για την προοπτική και το μέλλον του κλάδου στη χώρα μας.
Διακεκριμένοι ομιλητές από φορείς του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι φορέων της πολιτείας, τεχνικών συνδέσμων και περιβαλλοντικών οργανώσεων, εκπρόσωποι του συνδέσμου εταιρειών φωτοβολταικών και άλλοι ειδικοί, συμμετέχουν στην ημερίδα προσφέροντας μια ενδελεχή ανάλυση του κλάδου και εξετάζουν τις προοπτικές του στο άμεσο μέλλον.
Το πρόγραμμα καλύπτει την επίδραση των φωτοβολταϊκών στη λειτουργία της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και στη λειτουργία των Δικτύων Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.helapco-conference.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου