Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013


Αντιστεκόμαστε στη διάλυση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ
Η Διοίκηση της ΔΕΗ, προωθεί για ψήφιση στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Πέμπτης 30 - 5 - 2013 της Επιχείρησης πρόταση συμμετοχής σε κοινοπρακτικό σχήμα με τη δημιουργία καταστημάτων Franchise σε συνεργασία με τον Όμιλο Κοπελούζου - ΔΕΗ με ποσοστά 51% και 49% αντίστοιχα, προκειμένου να πωλούν ενεργειακά προϊόντα (φωτοβολταικά στις στέγες) !
Η ενέργεια αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα «συνεργασίας» της ΔΕΗ στη βάση της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον Όμιλο Κοπελούζου (silcio) πριν από ενάμιση περίπου χρόνο(Ιανουάριος 2012) για από κοινού δημιουργία εμπορικής αλυσίδας καταστημάτων σε όλη τη χώρα.
Η συμφωνία προέβλεπε παροχή υπηρεσιώνεξυπηρέτησης των πελατών και προώθησης νέων εμπορικών «προϊόντων» ρεύματος κατά τα πρότυπα των εταιρειών τηλεπικοινωνιών, ενεργειακές υπηρεσίες (ενεργειακές επιθεωρήσεις, εξοικονόμηση ενέργειας, κ.λ.π), λύσεις παροχή συμβουλών και ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάσταση για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, κ.λ.π).
Τι είδους συνεργασία θα είναι με μια ανταγωνιστική εταιρείακαι ποιο το όφελος για τη ΔΕΗ ;
Από ποια μελέτη προκύπτει η συνεργασία αυτή και πολύ περισσότερο με την εν λόγω εταιρεία ;
Μια τέτοια εξέλιξη μόνο αρνητικές συνέπειες θα έχει για  σε μια περίοδο στην οποία η Επιχείρηση βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και ανοίγει το δρόμο για την παραχώρησητου συνόλου των εμπορικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εμπορίας σε ιδιώτες.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - και το συνδ. κίνημα - καλεί τη Διοίκηση της Επιχείρησης να μην προχωρήσει σε απόφαση συμμετοχής της Επιχείρησης στη παραπάνω κοινοπραξία.
Σε κάθε άλλη περίπτωση να προβεί σε δυναμική αγωνιστική παρέμβαση για τη διασφάλιση των συμφερόντων της Επιχείρησης μπροστά στην επιχείρηση διάλυσης και ξεπούληματος της ΔΕΗ.
Η Γραμματεία
της Αγωνιστικής Ενότητας
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου