Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

Παγίδα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ στη φορολογική δήλωση

Μέγεθος κειμένου

Διαδώστε αυτό το άρθρο


Ads by Google

Χάστε 12 κιλά σε 14 μέρες Η καλύτερη δίαιτα στην Ελλάδα Ανακαλύψτε τη συγκλονιστική αλήθεια www.satividagoodshape.com

 


 

Χιλιάδες φορολογούμενοι κρύφτηκαν πίσω από λάθος όνομα στην παροχή ρεύματος και δεν πλήρωσαν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Σε αυτό μπαίνει τέλος με το... τρίκ του υπουργείου που ζητά απ' όλους να συμπληρώσουν στην φορολογική τους δήλωση τον αριθμό παροχής ρεύματος,για όλες τις κατοικίες.

Όπως ανέφερε χθες ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβε το υπουργείο από τη ΔΕΗ, για όσους δεν είχαν πληρώσει το ΕΕΤΗΔΕ του 2011, σε ποσοστό 40% δεν αφορούσαν στους πραγματικούς ιδιοκτήτες των ακινήτων που είναι και οι υπόχρεοι καταβολής του τέλους.

Αυτό γιατί πολλοί λογαριασμοί εκδίδονται στα ονόματα προηγούμενων ιδιοκτητών ή στα ονόματα ενοικιαστών ή σε ονόματα προσώπων που είναι συγγενείς με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Ετσι βεβαιώθηκαν οφειλές από ΕΕΤΗΔΕ σε φορολογούμενους που δεν ήταν οι πραγματικοί υπόχρεοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία προκειμένου να βρεθούν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ακινήτων οι οποίοι οφείλουν το ΕΕΤΗΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να υποχρεώσει όλους τους φορολογούμενους να δηλώσουν στα έντυπα των φετινών φορολογικών δηλώσεων τους αριθμούς παροχής ρεύματος.

Με τον τρόπο αυτό θα διασταυρωθούν οι αριθμοί παροχής ρεύματος που έχουν περιληφθεί στον κατάλογο των περιπτώσεων του απλήρωτου ΕΕΤΗΔΕ με τους αριθμούς παροχής ρεύματος που θα δηλώσουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων στις φετινές δηλώσεις και να εντοπιστούν αυτοί που πραγματικά οφείλουν το Τέλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου