Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

 





Εκλεκτοί Συνάδελφοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ είναι γνωστό ότι σήμερα Τετάρτη 6/3/2013 συνεδριάζει το Δ.Σ της ΔΕΗ. Α.Ε προκειμένου να επικυρώσει την σύμβαση για την κατασκευή της νέας λιγνιτικής μονάδας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, την Πτολεμαΐδα 5.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε κλίμακα Δημόσια Βιομηχανική Επένδυση που σχεδιάζεται σε περίοδο παρατεταμένης ύφεσης στην χώρα. Μια επένδυση που θα προσφέρει εκτός από πολύτιμες θέσεις εργασίας στην πολύπαθη βόρεια Ελλάδα, αναπτυξιακή ώθηση στη ενεργειακά αποδεκατισμένη ΔΕΗ.

Αυτή η κορυφαία συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΗ. Α.Ε που σχετίζεται άρρηκτα με το μέλλον και την προοπτική της Δημοσίας Επιχείρησης, της ευρύτερης περιοχής και των εργαζομένων, είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να διεξάγεται ερήμην και χωρίς την Εκπροσώπηση των Εργαζομένων.



Είναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ, την ώρα που τα μεγάλα ενεργειακά συμφέροντα επιδιώκουν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο να εμποδίσουν την ανάπτυξη της ΔΕΗ, το Διοικητικό της Συμβούλιο (ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ), να συνεδριάζει με ελειπή ή αμφισβητούμενη εκπροσώπηση, από πλευράς εργαζομένων.

Κύριε Δ/ντα Σύμβουλε και εσείς εκλεκτοί συνάδελφοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ, αναλογιστείτε την ιστορική ευθύνη που επωμίζεστε, έναντι του δημοσίου συμφέροντος και των χιλιάδων εργαζόμενων του Ομίλου ΔΕΗ Α.Ε.

Τη δεδομένη στιγμή που η Επιχείρηση βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και οδηγείται στο ξεπούλημα και την εκποίηση, δεν προσφέρεται για πειράματα, κολλησιεργία και αδιέξοδους παραγοντίστικους τακτικισμούς.

Η θητεία των Εκλεγμένων Εκπροσώπων των Εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ. Α.Ε έληξε οριστικά και αμετάκλητα. Αντί λοιπόν να ζητάτε μέσω επιστολών παράταση της θητείας τους, αναλάβετε τις ευθύνες σας και πράξτε αυτό που επιβάλλει το Συλλογικό, θεσμικό και Δημοκρατικό σας καθήκον.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων των εργαζομένων, στα Δ.Σ (ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ - ΑΔΜΗΕ).

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ, οι Πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ δεν είναι κομπάρσοι και θεατές των εξελίξεων.

Η λειτουργία του θεσμικού πλαισίου και ο χρόνος διενέργειας των Εκλογών για την ανάδειξη Εκπροσώπων των Εργαζομένων, δεν είναι θέμα που άπτεται στην δική σας διακριτική ευχέρεια.

Κατά συνέπεια, χωρίς καμιά χρονοτριβή, οφείλετε να δρομολογήσετε τις νομοθετικά προβλεπόμενες διαδικασίες, για την άμεση διενέργεια των εκλογών.

Εκλογές που οφείλουν να γίνουν συντεταγμένα, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, για τον Όμιλο ΔΕΗ.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓ ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου