Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013
Το θέμα έχει αναδείξει το thebest.gr αρκετές φορές στο παρελθόν. Μόνο που η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Τα ανθρώπινα δράματα που εκτυλίσσονται στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα καθημερινά πληθαίνουν.

Πάνω από εκατό άνθρωποι την ημέρα μπαίνουν στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή της ΔΕΗ Σπύρου Μυλωνά, προκειμένου να ζητήσουν επιείκεια και να μην γίνει διακοπή στην παροχή του ρεύματος.

Πολλές φορές ο ίδιος έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, ερχόμενος αντιμέτωπος με δραματικές ιστορίες ανθρώπων.

Χθες έγινε μια ακόμα παρέμβαση από το ΠΑΜΕ Αχαΐας, με την οποία πέτυχε την επανασύνδεση στο σπίτι άνεργης διαζευγμένης μητέρας δύο μικρών παιδιών, που είχε οφειλές από μικρή επιχείρηση που λειτουργούσε στην Κ. Αχαΐα. Όπως αναφέρει ο κ. Μυλωνάς οι απλήρωτοι λογαριασμοί στην περίπτωση αυτή αγγίζουν τα 6.000 ευρώ.

Ο ίδιος έδωσε εντολή να επανασυνδεθεί το ρεύμα προσωρινά.

"Μπαμπά πότε θα κοιμηθούμε σπίτι;"

Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση κατά την οποία η ΔΕΗ χωρίς να νομιμοποιείται δίνει εντολή επανασύνδεσης.

Όπως αναφέρει ο κ. Μυλωνάς, το ίδιο έγινε και στην περίπτωση 40χρονου άνεργου πατέρα, ο οποίος πήγε στο γραφείο του διευθυντή μαζί με τις δύο κόρες του, ζητώντας επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Εκείνη τη στιγμή η μικρή του κόρη του είπε: " Μπαμπά πότε θα κοιμηθώ πάλι στην κούνια μου;"

Ο πατέρας με τα παιδιά είχε εγκαταλείψει το σπίτι και τον φιλοξενούσαν συγγενείς και φίλοι. Αμέσως ο κ. Μυλωνάς έδωσε εντολή να γίνει επανασύνδεση.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου