Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

 

    
ΔΕΗ: Πρώτη κίνηση αποκρατικοποίησης με ΑΔΜΗΕ
Εκτιμώντας ότι η διαδικασία "τεμαχισμού" της ΔΕΗ και πώλησης "κομματιών" της παραγωγικής υποδομής και των δραστηριοτήτων της θα είναι εξαιρετικά χρονοβόρος, το κυβερνητικό επιτελείο δίνει προτεραιότητα σε κινήσεις που θα προετοιμάσουν το έδαφος για το τελικό εγχείρημα.
Πρώτη επιλογή είναι η πώληση πλειοψηφικού πακέτου του ΑΔΜΗΕ, που διαχειρίζεται το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και είναι 100% θυγατρική της ΔΕΗ
Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης εκτιμούν ότι η εταιρία μπορεί να πουληθεί γρήγορα, με ικανοποιητικό τίμημα και χωρίς να προκύψουν νομικές περιπλοκές.
Η κίνηση αυτή θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στη ΔΕΗ και θα της επειτρέψει να μειώσει τον υψηλότοκο δανεισμό της, με σημαντική θετική επίδραση στους χρηματοοικονομικούς δείκτες και στα οικονομικά της αποτελέσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου