Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

 

 
«Μόδα» έχουν γίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα οι παράνομες παρεμβάσεις σε μετρητές της Δ.Ε.Η. από επιχειρηματίες και ιδιώτες που πληρώνουν πολύ μειωμένα τιμολόγια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Μετά την Πάτρα και το Βόλο, κρούσματα αποκαλύφθηκαν στα Τρίκαλα και την Πέλλα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στα Τρίκαλα, το συνεργείο υπαλλήλων της Δ.Ε.Η. που διενεργούν ελέγχους για περιπτώσεις ρευματοκλοπής εντόπισε μια επιχείρηση στις παρυφές της πόλης που παρουσίαζε αδικαιολόγητα μειωμένη κατανάλωση. Η επιτόπια έρευνα αποκάλυψε ότι ο μετρητής παροχής ρεύματος είχε «πειραχτεί» κι έτσι σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης υποβλήθηκε μήνυση, ενώ ο μετρητής «ξηλώθηκε» και η ηλεκτροδότηση της επιχείρησης διακόπηκε.

Στην Πέλλα, μια ακόμη περίπτωση ρευματοκλοπής αποκαλύφθηκε σε τοπική κοινότητα της Αλμωπίας στην περιοχή της Αριδαίας και συγκεκριμένα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν επρόκειτο για επιχείρηση αλλά για την κατοικία μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία είχε «πειράξει» τον μετρητή με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται ολόκληρη η κατανάλωση του ρεύματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου