Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

 

 
Τα σχέδια της κυβέρνησης για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και η κατασκευή της νέας λιγνιτικής μονάδας στην Πτολεμαΐδα είναι τα θέματα που θα θέσει η ΓΕΝΟΠ αύριο σε συνάντηση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Η ΓΕΝΟΠ τάσσεται υπέρ της υλοποίησης της μονάδας που αποτελεί, όπως αναφέρει, κρίσιμη επένδυση όχι μόνο για τη ΔΕΗ και τον τομέα της Ενέργειας, αλλά και για την Εθνική Οικονομία και το μέλλον της περιοχής και κάνει λόγο για ωμή εμπλοκή συμφερόντων που επιδιώκουν να ακυρώσουν το έργο.

Ο διαγωνισμός για την κατασκευή της μονάδας έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση. Δεν αποκλείεται το θέμα να παραπεμφθεί και σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.

Υπέρ της κατασκευής της νέας μονάδας στην Πτολεμαΐδα έχει ταχθεί και το σωματείο «Σπάρτακος» που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στην περιοχή.

Αναφορικά με την αποκρατικοποίηση, η ΓΕΝΟΠ θέτει το ζήτημα του ασφαλιστικού φορέα, η περιουσία του οποίου σύμφωνα με την Ομοσπονδία είναι ενσωματωμένη στην περιουσία της ΔΕΗ. Κάνει λόγο τέλος για τραγικές ελλείψεις προσωπικού, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων και προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και κατ' επέκταση στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου