Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011
Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ο Λέβητας Θέρμανσης Ιόντων είναι νέο σύστημα στην Ελλάδα (www.ionheater.info). Αυτό για το σπίτι είναι απολύτως νέο τύπου συστήματος θέρμανσης - είναι πολύ φθηνότερο από το πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή pellet, καθώς και η εγκατάσταση πολύ φθηνότερη. Με το σύστημα αυτό είναι δυνατόν να μειωθούν οι δαπάνες για συστήματα οικιακής θέρμανσης ακόμη και 3 ή 4 φορές!

Έιμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα του Λέβητα Θέρμανσης Ιόντων.Ψάχνουμε διανομείς/συνεργάτες - που θα ενδιαφέρθούν να παρέχουν το Λέβητα θέρμανσης Ιόντων στους πελάτες τους.

Σύντομη περιγραφή της συνεργασίας μας:
1. Ως συνεργάτης έχετε εκπτώσεις σημαντικές απο τιμές που είναι στην ιστοσελίδα μας www.ionheater.info - έκπτωση εξαρτάται από τον αριθμό των συστημάτων που έχετε πωλήσει.
2. Έχετε την πλήρη τεχνική υποστήριξη και βοήθεια προκειμένου να παρασχεθεί ποιότητα εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών στους πελάτες σας.
3. Έκθεση για το σύστημα -δείγμα (στο μαγαζί ή το γραφείο σας για να δείξετε στους πελάτες σας) προσφέρουμε ειδική τιμή - 700 ευρώ.
4. Σας προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Τα στοιχεία της εταιρείας σας, αριθμούς τηλεφώνων τα είναι στη ιστοσελίδα μας στο τμήμα Συνεργάτες.Για τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες , θα τους προτείνουμε να επικοινωνήσουν μαζί σας όταν μας καλούν από την περιοχή σας - έτσι συμβάλουμε στο τμήμα πωλήσεων για την εταιρεία σας.

Στόχος μας είναι να διαδώσουμε αυτό το νέο σύστημα τις χαμηλότερης θέρμανσης σε όλη την Ελλάδα, οπότε σας προσκαλούμε να γίνετε συνεργάτης μας .
'Εχουμε εγκαταστήσει στη Θεσσαλονίκη, οπότε αν έχετε ενδιαφέρον για συνεργασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2310676600 ή 6951331121.

Όλες οι τεχνικές πληροφορίες, φωτογραφίες, επαφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. www.ionheater.info

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

UNITED CONSULTING
Ion heaters - Σύστημα θέρμανσης νέας γενιάς σύστημα
_________________________________________
address: Pefka, Thessaloniki, Greece
phone: +3023 1067 6600, +3069 5133 1121
skype: unitedconsulting
email: ionheater@gmail.com
web: www.ionheater.info
facebook: www.facebook.com/ion.heater

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου